Sexkontakt analsex uten kondom

sexkontakt analsex uten kondom

Er det farlig å ha analsex uten kondom? Selv om jenta har dusja rett før sexen? ikke farlig å ha analsex uten kondom. Det anbefales at gutten tisser etter sex. Vi bruker aldri kondom når vi har analsex, det går helt fint det, men mannen min går rett på badet å vasker penis etterpå da Og det skjønner. Hvis du har anal sex uten kondom kan man få masse rare bakterier på penis. Hvis du først har vaginalt samleie for deretter å ha anal sex er det.

Videos

► ANALSEX - FAKTEN ◄ DAS musst DU wissen! Dr. Sommer TV Er det farlig å ha analsex uten kondom? Selv om jenta har dusja rett før sexen? ikke farlig å ha analsex uten kondom. Det anbefales at gutten tisser etter sex. Jeg lurer på om det er noen farer ved å ha analsex uten kondom. (Med kjæresten vil jeg påstå følgende: Analsex ødelegger litt for vanlig sex. Hvis du har anal sex uten kondom kan man få masse rare bakterier på penis. Hvis du først har vaginalt samleie for deretter å ha anal sex er det.

Sexkontakt analsex uten kondom - eskorte

Anal uten kondom er skikkelig digg! Jeg HAR hatt symptomer før - jeg hadde det like etter mulig smittetidspunkt, jeg bare har ikke hatt diss Spør om barn, oppvekst og familie. Jeg er kvinne 48 år og har blitt testet positiv på esbl to ganger ila et halvt år. Sign in to follow this    Followers 1. Powered by Invision Community. Plastikkirurgi og kosmetiske operasjoner. sexkontakt analsex uten kondom

1 thought on “Sexkontakt analsex uten kondom”

Leave a Reply