Erotiske noveller trekant erotikk

erotiske noveller trekant erotikk

Over lang tid har jeg fantasert om å få kona med på en trekant med en ekstra mann. Erotikk og Sex – Noveller . Hanne - SandwichI " Erotikk ". Norske sexnoveller og erotiske historier sortert etter kategori. Uventet trekant. skrevet av Bare en mann. Mann/mann/kvinne. I episode 3 handler det om fantasier, og for mange er er erotiske historier en del av deres seksuelle drømmer. Benjamin ble sendt på kurs hos Cupido, noe.

Erotiske noveller trekant erotikk - sex

Rundt 1,60 høy, mørk, vakker, veldreid og med store bryst. De fant rytmen, og knullet meg i et deilig tempo. Han klarer ikke helt å forstå hva det er han ser, men han har en viss anelse. For å være helt ærlig, så tenkte jeg ikke mer på Bente, før en dag telefonen ringte og hun skulle ha fest hjemme hos seg selv førstkommende fredag. erotiske noveller trekant erotikk

Videos

Erotisk noveller Norske sexnoveller og erotiske historier sortert etter kategori. Uventet trekant. skrevet av Bare en mann. Mann/mann/kvinne. Trekant - Jeg så at han fylte hele hullet, mens hun holdt en hånd på den stramme rumpen hans og en annen holdt hun på den hårete. Jeg har bare vært med på trekant med to menn og en dame en gang for mange år siden. Trekant var en spennende og deilig opplevelse som.

1 thought on “Erotiske noveller trekant erotikk”

Leave a Reply